M-GLYGOYLE 30 -

Mobil Glygoyle 30

De Mobil Glygoyle serie oliën zijn samengesteld op basis van polyalkyleenglycol (PAG) en bieden uitstekende smeereigenschappen in tandwiel-, lager- en circulatie toepassingen bij extreme temperaturen, waar de mogelijkheden van minerale oliën ontoereikend zijn.
Ze zijn bestand tegen afschuiven en bieden uitstekend weerstand tegen thermische degradatie, oxidatie en de vorming van drab en neerslag. Ze bezitten een eigen additievenpakket ontworpen om de EP slijtage bescherming, de corrosie- en roestbescherming en weerstand tegen schuimvorming te versterken, zonder de intrinsieke eigenschappen van de PAG basisoliën te beïnvloeden.
De Mobil Glygoyle serie bezit een zeer hoge viscositeitindex en heeft een zeer laag stolpunt, gezien hun wasvrije oorsprong. De inwendige wrijvingscoëfficiënt is lager dan die van minerale oliën en deze betere smeringskarakteristieken leiden in veel toepassingen tot een lagere bedrijfstemperatuur.
De afgelopen 25 jaar heeft de Mobil Glygoyle serie uitstekend gepresteerd in de moeilijkste industriële toepassingen. Ze worden aanbevolen door belangrijke producenten van kalanders, lagers voor papiermachines, compressoren en tandwielen en zijn de aangewezen producten voor menige toepassing.

Bekijk de specificaties
Vraag offerte aan
Toegevoegd aan offertelijst
Goedgekeurd of voldoet aan:

Benieuwd naar het laatste nieuws

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!