M-MOBILUX EP 2 -

Mobilux EP 2

Mobilux ™ EP 0, 1, 2, 3, 004 en 023 producten zijn een hoogwaardige familie van vier universele industriële vetten en twee speciale semivloeistoffen vetten. Deze lithiumhydroxystearaatvetzuren zijn geformuleerd om extra bescherming tegen slijtage, roesten en uitspoelen met water te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in NLGI-kwaliteiten van 00 tot 3, met basisolieviscositeiten ISO VG 150 en 320.
Mobilux EP 0, 1, 2 en 3 vetten worden aanbevolen voor de meeste soorten industriële toepassingen, waaronder zware toepassingen waarbij hoge drukwaarden of schokbelastingen aanwezig zijn. Deze vetten bieden uitstekende bescherming tegen roest en corrosie en zijn bestand tegen uitspoelen met water, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor apparatuur waar vochtige of natte omstandigheden veel voorkomen. Mobilux EP 0 en 1 zijn geschikt voor gecentraliseerde systemen. Mobilux EP 2 en 3 zijn vetten voor algemeen gebruik. Het aanbevolen bedrijfstemperatuurbereik ligt tussen -20ºC en 130ºC, maar ze kunnen bij hogere temperaturen worden gebruikt als de smeerfrequentie dienovereenkomstig wordt verhoogd.
Mobilux EP 004 en Mobilux EP 023 zijn bijzonder geschikt voor de smering van ingesloten tandwielen en lagers in slecht gesloten tandwielkasten. Ze kunnen ook worden gebruikt in vele andere industriële toepassingen waar conventionele tandwieloliën niet kunnen worden vastgehouden in tandwielkasten, kettingkasten, etc. omdat van lekkage door versleten of ontbrekende zegels. Het aanbevolen bedrijfstemperatuurbereik is -20 tot 120ºC voor Mobilux EP 004 en -20 tot 120ºC voor Mobilux EP 023.

Bekijk de specificaties
Vraag offerte aan
Toegevoegd aan offertelijst
Goedgekeurd of voldoet aan:

Benieuwd naar het laatste nieuws

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!