Americol

Americol

Merk

Professionele Americol producten kopen

Americol producten kopen voor uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede. In ons uitgebreide aan bod olie en smeermiddelen vindt u ook verschillende professionele ontvetters, waaronder de producten van Americol. Deze hoge kwaliteit producten zijn onmisbaar in iedere werkplaats. Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, log in via het klantenportaal en plaats een  bestelling. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel bij u op locatie geleverd. Behoefte aan meer informatie over de ontvetters van dit merk? Lees dan snel verder.

 

Maak kennis met Americol            

Americol ontwikkelt, produceert en distribueert onder andere hoge kwaliteit professionele schoonmaak- en hygiëneproducten. Ze ontwikkelen innovatieve maatoplossingen voor verschillende sectoren. Daarnaast beheren zij het volledige productproces en bieden een uitgebreid assortiment formules in verschillende verpakkingen. Hun hoge kwaliteit producten zijn nu ook verkrijgbaar bij De Driekleur Ede.

 

Toepassing van Americol ontvetters en reinigers

Bent u op zoek naar een ontvetter en reiniger voor het verwijderen van zware industriële vervuilingen? Denk bijvoorbeeld aan smeermiddelen, vet, teer, asfalt en bitumen. Dan zijn de Americol ontvetters en reinigers in het assortiment van De Driekleur Ede precies wat u zoekt. De producten kunnen onder andere worden toegepast bij het reinigen van plaatwerk, machine onderdelen, kwasten en filters. Het kan zowel worden gebruikt voor handmatige reiniging, als sproeireiniging en dompelreiniging. Wilt u meer weten over de producten? Of heeft u behoefte aan advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Bestel uw reinigers en ontvetters

Kies het Americol product dat u nodig heeft voor uw bedrijf, maak gebruik van de klantinlog en bestel de gewenste producten direct online. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijzen zichtbaar zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze? Benader ons dan via 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »