Vacuum Pomp olie

Vacuüm pomp olie kopen voor uw bedrijf? Dan bent u bij De Driekleur Ede aan het juiste adres. Wij zijn uw one-stop leverancier van olie- en smeermiddelen voor de zakelijke markt. Onze smeermiddelen, zoals de vacuüm pomp olie, zijn van premium kwaliteit.
Lees meer

Vacuüm pomp olie kopen

De olie is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Bekijk direct hoeveel u nodig heeft en vraag eenvoudig een offerte aan online. Dit doet u heel eenvoudig door in te loggen via het klantenportaal. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze vacuüm pomp olie? Lees dan verder.

 

Toepassing van vacuüm pomp olie

Vacuüm pomp olie wordt toegepast als mechanisch smeermiddel voor vacuümpompen. Daarnaast is het medium voor het invangen van gasmoleculen. De olie is niet reactief voor de meeste gassen en materialen, chemisch stabiel en heeft een lage dampspanning.

Weet u niet precies welke olie geschikt is voor uw vacuümpomp? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor smeeradvies op maat.

 

 

Ontvang smeeradvies op maat

Een van de producten die De Driekleur Ede aanbiedt is Mobil vacuum pump oil 100. Kenmerkend voor deze olie dat het een lage vluchtigheid heeft. Daarnaast heeft het een goed luchtafscheidend vermogen voor een efficiënte pompwerking en een goede demulgeerbaarheid voor snelle scheiding van water en weerstand tegen emulsievorming. Verder biedt het een uitstekende bescherming tegen slijtage bij het opstarten en bij grenssmeringscondities. Tot slot heeft het een lange gebruiksduur door de hoge chemische en thermische stabiliteit en afwezigheid van afzettingen. Meer weten over de eigenschappen van dit product? Lees dan de productomschrijving of neem contact met ons op.

 

 

Vraag een offerte aan

Selecteer direct de gewenste vacuüm pomp olie in onze webshop, maak gebruik van de klantinlog en bestel de gewenste producten online. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijzen zichtbaar zijn, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Heeft u behoefte aan advies bij het selecteren van de juiste producten? Neem dan contact met ons op via 0318 611 938 of e-mailadres [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »