Fuchs

Fuchs

    Merk
    Filter:
    Voertuig
  • Type olie
  • Viscositeit
  • Sector
  • Kleur

Fuchs smeermiddelen kopen

Fuchs smeermiddelen gebruiken in uw bedrijf? U bestelt ze eenvoudig en snel online via De Driekleur. Zakelijke klanten kunnen bij onze groothandel terecht voor smeermiddelen van de beste merken zoals van Fuchs. Bekijk op deze pagina het complete aanbod, selecteer het gewenste product, log in via het klantenportaal en bestel direct online. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Heeft u behoefte aan meer informatie over het assortiment? Lees dan verder.

 

Kom meer te weten over Fuchs

Fuchs is een ondernemersgroep met Duitse roots die zich focust op het ontwikkelen van smeermiddelen en bijbehorende producten. Naast de ontwikkeling zorgen zij ook voor de productie en verkoop in heel veel verschillende sectoren. Fuchs wordt onder andere gebruikt in de automotive-, agri-, industrie-, transport en aannemerijbranche. Het productenaanbod is divers met onder andere motorolie, transmissie olie, ATF, hydrauliek en smeervetten. Al deze producten zijn ook verkrijgbaar bij onze groothandel.

 

Smeeradvies van onze specialist

Het aanbod met Fuchs producten bij onze groothandel is zeer uitgebreid. Of dat u nu aan de slag gaat met het vervangen van de motorolie van uw bedrijfsvoertuigen, of dat u uw machines optimaal wilt laten presteren, Fuchs heeft voor iedere toepassing het juiste product. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van het menu kunt u de gewenste eigenschappen selecteren. Komt u er toch niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor smeeradvies op maat. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

 

Plaats een bestelling

Ontdek op deze pagina de verschillende Fuchs producten die wij aanbieden, kies het product dat u nodig heeft en bestel het in de gewenste hoeveelheid. Als zakelijke klant kunt gemakkelijk inloggen via de klantinlog. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Is er geen prijs zichtbaar? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Behoefte aan advies op maat of heeft u vragen? Benader ons via telefoonnummer 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »