Motorolie

Actieve filters:

Motorolie kopen voor bedrijven

Als ondernemer is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bedrijfswagens altijd naar behoren functioneren. Een van de belangrijkste onderdelen om dit te garanderen, is het gebruik van de juiste motorolie. Motorolie zorgt ervoor dat de draaiende delen van de verbrandingsmotor goed gesmeerd blijven. Dit is van groot belang, want wanneer deze delen te weinig gesmeerd zijn, kan dit leiden tot slijtage en uiteindelijk tot stilstand van de motor. Dit kan op termijn natuurlijk erg kostbaar zijn voor uw bedrijf. Daarom is het verstandig om op tijd te zorgen voor vervanging van de motorolie. Bent u op zoek naar motorolie voor uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod olie en smeermiddelen voor de zakelijk markt waaronder motorolie. De motorolie kan zowel toegepast worden in de automotive, transport & aannemerij branche als de industrie en agri sector. Op deze pagina ontdekt u ons complete aanbod met motorolie van diverse hoogwaardige merken. Bekijk direct welk product u nodig heeft en bestel het online via het klantenportaal. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel bij u op locatie geleverd. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze motorolie? Lees dan verder.

 

Hoe kiest u de juiste motorolie voor uw bedrijfswagens?

Als ondernemer is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste motorolie gebruikt voor uw bedrijfswagens. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de motor, maar het kan ook leiden tot besparing op brandstofkosten. Maar hoe weet u welke motorolie geschikt is voor uw bedrijfswagen? Bij De Driekleur Ede helpen we u graag op weg met deze vraag.

Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor motorolie met de juiste viscositeit. Dit is de dikte van de olie en is afhankelijk van de temperatuur waarbij de olie gebruikt wordt. Als de olie te dik is, kan dit leiden tot extra slijtage en hogere brandstofkosten. Als de olie te dun is, kan dit leiden tot minder goede smering en uiteindelijk tot schade aan de motor. Gelukkig kunt u bij De Driekleur Ede gemakkelijk zoeken op viscositeit, zodat u altijd de juiste dikte kunt vinden.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kiezen voor een olie die aansluit bij het type verbrandingsmotor van uw bedrijfswagen. Zo zijn er oliën die specifiek bedoeld zijn voor benzinemotoren, dieselmotoren of LPG-motoren. Het is aan te raden om altijd de specifieke olie te gebruiken die is aangegeven door de fabrikant van uw bedrijfswagen. Gebruik van een ander type olie kan leiden tot schade aan de motor. Gelukkig kunt u bij De Driekleur Ede gemakkelijk zoeken op viscositeit en type motor, zodat u altijd de juiste motorolie kunt vinden.

 

Het toepassen van motorolie

Motorolie wordt toegepast om de draaiende delen van de verbrandingsmotor te smeren. Deze verbrandingsmotor is zowel te vinden in benzine, diesel als LPG aangedreven auto’s. Om voor een optimale smering te blijven zorgen, moet de motorolie op tijd ververst worden. Vaak wordt geadviseerd om dit na iedere 10.000 tot 15.000 kilometers te doen. Het is uiteraard wel van belang dat u de juiste motorolie kiest voor uw bedrijfswagens. Kies voor het product met de juiste viscositeit. Met behulp van de filters in het linker menu kunt u eenvoudig de producten met de juiste viscositeit filteren.

 

Hoe vaak moet de motorolie verversen?

Het verversen van de motorolie is een belangrijke taak voor elke ondernemer met een wagenpark. Maar hoe vaak moet de motorolie ververst worden? Helaas is er geen één-op-één antwoord op deze vraag, want het hangt af van verschillende factoren. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de specificaties van de fabrikant van uw bedrijfswagen. Zij geven vaak aan hoe vaak de motorolie ververst moet worden, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen. Het is aan te raden om altijd te voldoen aan deze specificaties, omdat dit het beste is voor de levensduur van uw motor. Daarnaast kunnen ook de gebruiksomstandigheden van uw bedrijfswagen van invloed zijn op de verversingsfrequentie van de motorolie. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de motorolie vaker ververst moet worden als de wagen veel korte ritten maakt of als de wagen veel wordt gebruikt op zeer hoge of lage temperaturen. Het is daarom aan te raden om regelmatig te checken of de motorolie nog goed is en om deze op tijd te verversen als dit nodig is.

 

Ons assortiment met motorolie van diverse hoogwaardige merken

Wij bieden een uitgebreid assortiment met motorolie van diverse hoogwaardige merken. Zo kunt u bij ons terecht voor motorolie van merken als Eni, Mobil, Kendall, Total en Shell. Dit betekent dat u bij ons altijd de kwaliteit kunt vinden die u zoekt. Daarnaast hebben we de motorolie verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, zodat u altijd de hoeveelheid kunt vinden die het beste bij uw behoefte

 

Hoe bestelt u gemakkelijk en snel motorolie online?

Bij De Driekleur Ede kunt u gemakkelijk en snel motorolie bestellen via onze klanteninlog. Zo hoeft u niet langs te komen in onze winkel, maar kunt u gewoon vanuit uw eigen kantoor of werkplaats bestellen. Alle getoonde prijzen zijn netto exclusief BTW en de motorolie is uit voorraad leverbaar, wat betekent dat u snel van uw bestelling kunt genieten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product of heeft u nog vragen over onze motorolie? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder met advies op maat en antwoorden op al uw vragen. Wij helpen u graag verder zodat u zich kunt focussen op wat het belangrijkste is: het runnen van uw bedrijf.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »