Koelvloeistof kopen?

Koelvloeistof kopen

Koelvloeistof kopen voor uw bedrijf? Dan kunt u rekenen op De Driekleur Ede. Bij ons vindt u alle benodigdheden om uw bedrijfsvoertuigen en machines in optimale conditie te houden. Hierbij heeft u uiteraard een kwalitatieve koelvloeistof nodig. Bekijk op deze pagina direct verschillende producten die wij aanbieden, maak gebruik van het klantenportaal en bestel uw producten direct online. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel bij u op locatie geleverd. Voor meer informatie leest u verder.

 

Toepassing van koelvloeistof         

Het koelsysteem is een essentieel onderdeel van de motor in uw bedrijfsvoertuig. Met een goede koelvloeistof zorgt u ervoor dat uw motor op de juiste temperatuur blijft. Zo kunt u voorkomen dat de motor oververhit raakt. Het is daarom van belang dat er altijd voldoende koelmiddel in uw auto beschikbaar is. Daarnaast dient deze van goede kwaliteit te zijn. Daarom biedt De Driekleur Ede alleen koelvloeistoffen van de beste merken.

 

Diverse soorten koelvloeistoffen

Bij De Driekleur Ede vindt u koelvloeistof van diverse merken in verschillende kleuren. Hoogwaardige merken die wij onder andere aanbieden zijn Comma, Eurol en Glysantin. Verder heeft u de keuze uit de kleuren rood, groen, blauw en geel/blank. Op basis van de kleur kunt u selecteren welke koelvloeistof geschikt is voor uw auto. Heeft u behoefte aan advies bij het maken van een keuze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Onze smeerexperts staan graag voor u klaar.  

 

Plaats een bestelling

Welke koelvloeistoffen heeft u nodig voor uw bedrijf? Bekijk de verschillende types die wij aanbieden, maak gebruik van de klantinlog en bestel de gewenste producten direct online. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijzen zichtbaar zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Heeft u behoefte aan advies van een van onze specialisten? Benader ons dan via 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »