Conserverings olie

Wilt u voor uw bedrijf hoge kwaliteit conserveringsolie kopen? Dan bent u bij De Driekleur Ede aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod met olie en smeermiddelen. Zo ook hoogwaardige conserveringsolie.
Lees meer

Bekijk direct de verschillende producten die wij aanbieden, kies de olie die aansluit bij uw wensen, log in via het klantenportaal en plaats een bestelling. Wij zorgen voor een snelle verzending, zodat u de producten zo snel mogelijk kunt gebruiken.

 

Toepassen van conserveringsolie

Conserveringsolie of conserveringsmiddel heeft meerdere toepassingen. Het beschermt onder andere ijzerhoudende onderdelen en legeringen voor een middellange termijn tijdens het vervoer en de opslag. Vooral voor de bescherming van machinaal bewerkte onderdelen is de olie zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan reserve onderdelen, auto-onderdelen en motoronderdelen. Daarnaast is het ook geschikt voor machinaal en geëxtraheerde bewerkte oppervlakten.

 

Producten van hoogwaardige merken

Kiest u voor de conserveringsolie in het assortiment van De Driekleur Ede, dan kunt u rekenen op producten van hoogwaardige merken van de beste kwaliteit. Een van de merken die wij aanbieden is Mobil. Kies bijvoorbeeld voor de producten van de Mobilarma serie zoals de MOBILARMA MT, MOBILARMA 798 en MOBILARMA 524. Deze conserveermiddelen verschaffen goede roestbescherming en verminderen de kans op beschadiging in de periode dat ze niet gebruikt worden. Meer weten over de eigenschappen van de verschillende producten? Lees dan de specificaties van ieder product.

 

Bestel uw producten

Conserveringsolie kopen voor uw bedrijf? Bestel het dan eenvoudig online bij De Driekleur Ede. Bekijk direct welke producten u nodig heeft voor uw bedrijf, log in via de klantinlog en plaats een bestelling. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijzen zichtbaar zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Heeft u vragen over de producten of diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »