Eni

Eni

    Merk
    Filter:
    Voertuig
  • Type olie
  • Viscositeit
  • Sector

Eni producten kopen

Voor hoogwaardige Eni producten ben je bij De Driekleur Ede aan het juiste adres. Dit Italiaanse merk ontwikkelt hoge kwaliteit smeermiddelen voor diverse voertuigen. Bent u als bedrijf op zoek naar de producten van dit merk? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen bij onze groothandel. Ontdek de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, log in via het klantenportaal. Meer weten over het assortiment? Lees dan snel verder.

 

Gebruik de producten van Shell

Eni is een Italiaans bedrijf dat al decennialang hoogwaardige smeermiddelen voor onder andere motorfietsen, auto’s en vrachtwagens op de markt brengt. Zij hebben voor iedere toepassing een passend product ontwikkeld. Met Eni blijft uw motor beschermd en geniet u van uitstekende prestaties. De smeermiddelen worden onder andere gebruikt in de automotive-, agri-, industrie-, transport en aannemerijbranche. Ook de olie van dit kwalitatieve merk gebruiken? Bestel dan bijvoorbeeld de motorolie, transmissie olie, ATF of remvloeistof bij onze groothandel.

 

Ontvang advies op maat van onze specialist

Welke Eni smeermiddelen heeft u nodig om uw bedrijfsvoertuigen en machines optimaal te laten presteren? Door het grote aanbod is het misschien niet eenvoudig om het juiste product uit te kiezen. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de kennis van onze specialisten. Zij voorzien u graag van smeeradvies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en stel uw vraag. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de filters aan de linkerzijde van de het menu om de juiste olie te filteren.

 

Bestel uw olie

Bekijk direct de verschillende Eni producten die wij aanbieden, selecteer het gewenste olietype en de juiste hoeveelheid en bestel online. Het plaatsen van een bestelling is voor u als zakelijke klant mogelijk via de klantinlog. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Is er geen prijs zichtbaar? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar voor vragen of advies. Benader ons via telefoonnummer 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden dan graag uw vragen en voorzien u van advies op maat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »