Adblue kopen?

Adblue kopen voor bedrijf? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede.
Lees meer

Adblue kopen

Als one-stop leverancier van olie- en smeermiddelen zijn wij het vaste adres van vele bedrijven in onder andere de automotive, transport & aannemerij, industrie en agri sector. Zo vindt u ook Adblue en de nodige toebehoren in ons assortiment.Bekijk op deze pagina direct de verschillende producten die wij aanbieden. Heeft u het gewenste product gevonden? Log dan in via het online klantenportaal en vraag direct een offerte aan. Voor meer informatie over Adblue en toebehoren leest u verder.

 

Het toepassen van Adblue

Adblue is een vloeistof dat voor 32,5% uit ureum bestaat en voor de rest uit water. Het wordt toegepast bij dieselmotoren om de uitstoot van schadelijke NOx deeltjes terug te dringen. Heeft u nieuwe vrachtwagens en tractoren binnen uw bedrijf? Dan bent u zelfs verplicht om gebruik te maken van dit product. Wanneer er geen Adblue wordt gebruikt bij een vrachtwagen, is het niet mogelijk om een Euro 6 normering te behalen. Daarnaast zijn er ook verschillende personenwagens met TDI-motor die dit product gebruiken, onder andere de Citroën C4 Cactus, Mercedes E-Klasse of Peugeot 308.

 

Diverse toebehoren

Naast Adblue zijn er bij De Driekleur Ede ook verschillende toebehoren verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons terecht voor een Roterende handpomp AdBlue 56x4 + slang en Elektrische container/IBC-pomp voor AdBlue®. Met deze apparaten kunt u eenvoudig de Adblue toepassen in de gewenste bedrijfsvoertuigen. Wilt u meer te weten komen over Adblue en de verschillende toebehoren die wij aanbieden? Lees dan de productomschrijving of neem contact met ons op.

 

Neem contact op

Bekijk op deze pagina direct de Adblue en toebehoren die wij aanbieden, maak gebruik van de klantinlog en vraag direct een offerte aan. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Meer weten over de prijzen? Neem dan contact met ons op. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en smeeradvies op maat. Bel ons via  0318 611 938 of mail naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »