Industrie olie

Industrie olie

Hoge kwaliteit industrie olie nodig voor uw bedrijf? Bestel uw smeermiddelen eenvoudig online bij De Driekleur. Ontdek op deze pagina ons uitgebreide aanbod met smeermiddelen voor de industriesector.
Lees meer
  • Sectoren
  • Filter:
    Voertuig
  • Type olie
  • Viscositeit
  • Sector
  • Kleur
  • Merk

Actieve filters:

Als groothandel leveren we onze producten alleen aan bedrijven. Log als eenvoudig in via ons klantenportaal en bestel de gewenste producten. Behoefte aan meer informatie over ons assortiment? Lees dan snel verder.

 

Olie voor de industrie bestellen

De Driekleur is de groothandel en specialist op het gebied van smeermiddelen. Ook voor al uw industrie olie kunt u bij ons terecht. Zo bieden wij onder andere olie voor uw auto, motor, vrachtwagen en scooter. Daarnaast zijn bij ons verschillende typen olie verkrijgbaar voor iedere toepassing. Naast motorolie bieden wij ook transmissie, leibaan, compressor, vacuüm pomp en tandwiel olie aan. Smeermiddelen waarmee u uw machines optimaal kunt laten draaien. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Is er geen prijs zichtbaar, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Ontvang advies op maat

Bij onze groothandel vindt u industrie olie van alleen de beste merken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor producten van Mobil, Castrol, Eni, Shell en Fuchs. U kunt dus rekenen op de beste kwaliteit. Welk type olie heeft u nodig voor uw industriebedrijf? Om het u gemakkelijk te maken, gebruikt u de filters in het linker menu om het juiste type, merk en de viscositeit te vinden. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u dan graag van smeeradvies op maat. Ook kunnen wij u alles vertellen over smeermiddelen in de automotive, agri- of marine-sector.

 

Plaats een bestelling

Heeft u de gewenste industrie olie in ons assortiment gevonden? Dan kunt u het eenvoudig en snel online bestellen. Maak hierbij gebruik van de klantinlog. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, service en betrokkenheid. Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  0318 611 938 of een mail te sturen via [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »