Demiwater kopen?

Demiwater online kopen? De Driekleur Ede

Bent u op zoek naar een goede demiwater? Bekijk dan het assortiment van De Driekleur Ede. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw oliën en smeermiddelen, zo ook voor demiwater. Demi is een afkorting van gedemineraliseerd water. Het toepassingsgebied van dit product is breed. U kunt het toepassen in accu’s, maar ook in luchtbevochtigers, sprinklersystemen en in verwarmingssystemen. Wilt u meer weten over de samenstelling en toepassing van demiwater? Lees dan verder.

 

Wat is demiwater?

Demiwater is gedemineraliseerd water. Dit betekent dat alle ionen, denk aan zout en mineralen, uit dit water zijn gefilterd. Het is dus zeer zuiver water. Dit water wordt doorgaans gebruikt voor in laboratoria of technische installaties. In deze sectoren kan namelijk geen leidingwater gebruikt worden. Demiwater is niet hetzelfde als gedestilleerd water. Dit is op een andere manier verwerkt en wordt vooral gebruikt in de medische sector.

 

Waarom demiwater?

Een niet-onderhoudsvrije accu moet af en toe worden bijgevuld met demiwater. Het water verdampt tijdens het gebruik. Let dus goed op, want om een defect te voorkomen dien je dit bij te vullen wanneer het waterniveau tot een minimum is gedaald. De reden dat een accu per se bijgevuld moet worden met demiwater is omdat ik leidingwater veel zouten en verontreinigingen zitten. Het leidingwater verstoort dan het laad-ontlaad proces en zal uiteindelijk kortsluiting veroorzaken.

 

Bestel uw benodigdheden online

Bekijk de verschillende demiwaters in ons aanbod en kies het gewenste product. Maak een klantenaccount aan en bestel eenvoudig de gewenste producten. Heeft u nog andere oliën of smeermiddelen nodig? Voeg deze dan eenvoudig toe aan uw bestelling. Voor vragen of behoefte aan smeeradvies kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen via 0318 – 611 938 of stuur een mail via [email protected]. Eén van onze specialisten helpt u graag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »