Over ons

De Driekleur: groothandel in smeermiddelen

Bent u op zoek naar een onafhankelijke leverancier van olie en smeermiddelen voor de zakelijke markt? Dan bent u aan het juiste adres bij De Driekleur Ede. Al jarenlang leveren wij onze producten aan bedrijven in de automotive, agri, industrie, marine, luchtvaart of transport & aannemerij branche. Wij bieden onze hoge kwaliteit producten nu ook aan in onze webshop. Bekijk direct welke producten u nodig heeft en bestel ze eenvoudig online.

 

Ontstaan van De Driekleur Ede

De Driekleur Ede is een familiebedrijf dat is opgericht in 1927. Wij zijn een onafhankelijke groothandel in verschillende smeermiddelen en oliën. Zo bieden wij onder andere motorolie, transmissie olie, ATF, compressor olie, remvloeistof, tandwiel olie en smeervetten aan. Onze kracht zit in het vinden van de beste oplossingen voor uw mobiliteit- en productieproces. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor topkwaliteit producten, maar ook voor smeeradvies op maat. 

 

Offerte aanvragen 
 
 

Uitstekende service

Bij De Driekleur Ede willen we onze klanten graag volledig ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de taken binnen hun bedrijf. Dit doen wij door het aanbieden van een full service. Dit begint met het geven van smeeradvies op maat. Onze specialisten weten precies welke olie en smeermiddelen uw bedrijfsauto’s en/of machines optimaal laten presteren.

Daarnaast kunnen wij een smeerschema voor u opstellen. Door alle machines en smeerpunten in detail op te nemen in het smeerschema kunnen wij u als klant optimaal advies geven over welke producten u kunt gebruiken en wat de onderhoudstermijnen daarvan zijn. Op deze manier behaalt u een optimaal rendement uit de smeermiddelen.

 

Neem contact op

Als betrouwbare en degelijke leverancier voor de zakelijke markt bieden wij een uitgebreid aanbod met olieproducten. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij een snelle levering door heel Nederland realiseren.

Voor meer informatie over het aanbod, onze service of advies op maat kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0318 611 938 of te mailen via [email protected]. Daarnaast kunt u ons bereiken via de app en de site. Wij staan dan graag voor u klaar

Ons team

Alex Fluit | Directeur

 

Jeroen Fluit | Accountmanager

 

Anton van de Kolk | Administrateur/Inkoper

 

Richard den Hartog | Key Accountmanager

 

Jeanet Fluit | Directie

 

Bramco Monteba | Magazijn beheerder

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »