Auto coatings kopen?

Hoogwaardige kwaliteit coatings kopen voor uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede. Al jaren zijn wij de one-stop leverancier van olie- en smeermiddelen voor vele bedrijven in Nederland.
Lees meer

Coatings kopen

 In ons uitgebreide assortiment vindt u ook coatings van een topmerk als Valvoline. Bekijk welk product u nodig heeft voor uw bedrijf, log in het via het online klantenportaal en plaats een bestelling. Voor meer informatie over de verschillende coatings die wij aanbieden en hun toepassing leest u verder.

 

Het toepassen van coatings

Coatings worden voornamelijk toegepast ter bescherming van materiaal. Zo wordt het bijvoorbeeld gebruikt als anti-roestmiddel. Een coating kan daarnaast dienen als bescherming tegen steenslag en andere beschadigingen. Het vormt als het ware een barrière tegen invloeden van buitenaf.

Een van de coatings die bij De Driekleur Ede verkrijgbaar is, is de Valvoline Tectyl Bodysafe. Dit is een van oudsher bekend anti-roest middel op basis van bitumen en was. Het is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van de onderzijde van auto’s. Door Bodysafe aan te brengen zorgt u ervoor dat de bodem en wielkasten beschermd worden tegen beschadigingen door steenslag en roest. Daarnaast is het goed tegen vocht en zout van buitenaf. Meer weten over dit product? Lees dan de productomschrijving.

 

Ontvang advies op  maat

Naast de Valvoline Tectyl Bodysafe kunt u ook kiezen voor de Valvoline Tectyl 550 ML en de Valvoline Tectyl 190 Black. Weet u niet exact welke coating geschikt is voor uw bedrijfsauto of toepassing? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 7:00 tot 19:00 voor al uw vragen en advies.

 

Neem contact op

Ontdek welke coating uit ons assortiment u nodig heeft voor uw bedrijf, maak gebruik van de klantinlog en vraag direct een offerte aan. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Meer weten over de prijzen? Neem dan contact met ons op. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en smeeradvies op maat. Bel ons via  0318 611 938 of mail naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »