Castrol

Castrol

    Merk
    Filter:
    Voertuig
  • Type olie
  • Viscositeit
  • Sector

Castrol olie bestellen

Castrol olie kopen voor uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede. Als groothandel in olie en smeermiddelen bieden wij een uitgebreid aanbod voor alle sectoren. Zo leveren wij onze producten aan bedrijven in de automotive, agri- en industriebranche. U kunt bij ons eenvoudig de hoogwaardige producten van Castrol online bestellen. Log in via het klantenportaal en bestel. Voor meer informatie over ons aanbod leest u verder.

 

Castrol olie

Castrol is gespecialiseerd in liquid engineering. Zij helpen iedere chauffeur, industrie en motorrijder met hun high-performance oliën, smeermiddelen, vetten en vloeistoffen. Met hun producten geven zij u de kans om alles soepel te laten lopen,  of dat nu een auto, motor of machine is. In het uitgebreide assortiment van De Driekleur vindt u verschillende typen olie van het merk. Naast motorolie kunt u ook bij ons terecht voor transmissie olie, ATF, remvloeistof, tandwiel olie en circulatie olie van Castrol.

 

Advies bij het kiezen van de juiste smeermiddelen

Het kiezen van de juiste Castrol olie in een uitgebreid assortiment is niet voor iedereen eenvoudig. Zo heeft ieder type voertuig een andere oliesoort nodig. Zo varieert bijvoorbeeld de toepassing en de viscositeit van de vloeistoffen. De specialisten van De Driekleur helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Neem contact met ons op en wij voorzien u van smeeradvies op maat.

 

Bestel online

Welke Castrol producten heeft u nodig om uw voertuigen of machines optimaal te laten presteren? Bekijk het aanbod en kies de gewenste olie. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijs zichtbaar is, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Maak gebruik van de klantinlog en bestel. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Tevens bent u verzekerd van kwaliteit, service en betrokkenheid. Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 611 938 of te mailen via [email protected]. Wij beantwoorden dan graag uw vragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »