Shell

Shell

Shell producten kopen

Bent u een zakelijke klant en heeft u de hoogwaardige producten van Shell nodig voor het onderhoud van uw voertuigen en machines? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede. Wij zijn een groothandel met een uitgebreid aanbod met smeermiddelen en olie voor diverse sectoren als de automotive, agri- en industriesector. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod met producten van Shell. Bekijk direct wat u nodig heeft, log in via het klantenportaal en bestel uw producten online. Voor meer informatie leest u verder.  

 

Gebruik de producten van Shell

Shell is een van de meest toonaangevende energiebedrijven van de wereld. Hun producten worden over de hele wereld gebruikt om machines en voertuigen te laten draaien en presteren. Hun smeermiddelen worden onder andere toegepast in de automotive-, agri-, industrie-, transport en aannemerijbranche. In onze groothandel kun je onder andere motorolie, hydrauliek, smeervetten en tandwielolie van het merk kopen.

 

Ontvang advies op maat

Gaat u aan de slag met het onderhoud van uw bedrijfsvoertuigen? Of kunnen uw machines wel een smeerbeurt gebruiken? Ga dan in ons uitgebreide aanbod Shell producten op zoek naar de juiste smeermiddelen en olie. Door het omvangrijke assortiment kan het lastig zijn om het juiste product te kiezen. Daarom staan onze specialisten graag voor u klaar om u te voorzien van smeeradvies op maat. Neem contact met ons op en stel uw vraag.

 

Bestel online

Welke Shell producten heeft u nodig voor uw bedrijf? Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, maak gebruik van de klantinlog en bestel direct online. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijs zichtbaar is, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Benader ons via telefoonnummer 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden dan graag uw vragen en voorzien u van advies op maat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »