Ontvetters kopen?

Online ontvetter kopen? De Driekleur Ede

Bent u op zoek naar een remmenreiniger, vloerreiniger of een andere soort ontvetter? Bekijk het ruime assortiment van De Driekleur Ede op deze pagina. Wij bieden een ruim aanbod. In ons assortiment vindt u niet alleen ontvetters, maar ook oliën als motorolie en hydrauliek olie. Wilt u meer weten over ons aanbod ontvetters? Lees dan verder of bekijk de producten op deze pagina.

 

Ontdek ons brede assortiment

In ons ruime aanbod oliën en smeermiddelen vindt u verschillende ontvetters, toepasbaar voor in verschillende sectoren. Heeft u een merk die favoriet is binnen uw werkzaamheden? Wij bieden topmerken als Americol, Eurol, Motip en Procar. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, dus u kunt er vanuit gaan dat u bij ons producten vindt van top kwaliteit. Om u een beeld te geven van ons assortiment, laten we u graag kennismaken met een aantal ontvetters met verschillende doeleinden:

  • MoTip remmenreiniger: Een kwalitatief hoogwaardige remmenreiniger in een 500ml spuitbus met hoog oplossend vermogen.
  • Procar P3X: Een licht alkalische vloerreiniger in poedervorm. Voor het verwijderen van oliën, vetten en andere sterke vervuiling.
  • Antol 24: Speciaal geschikt voor het verwijderen van zware industriële vervuilingen zoals vet, smeermiddelen, teer, asfalt en bitumen.

Ontdek ons complete aanbod op deze pagina.

 

Bestel uw product online

Bekijk de verschillende ontvetters voor verschillende sectoren in ons assortiment. U kunt eenvoudig gebruik maken van de filters aan de linkerkant van deze pagina om het zoeken makkelijker te maken. Vink het gewenste merk aan en ontdek de producten. Maak een klantenaccount aan en bestel eenvoudig het gewenste product. De ontvetters bieden wij in verschillende hoeveelheden. Heeft u behoefte aan extra informatie of wilt u smeeradvies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0318 – 611 938 of per mail via [email protected]. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »