Tandwiel olie

Actieve filters:

Tandwielolie kopen

Op zoek naar hoogwaardige tandwielolie voor uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede. Als groothandel bieden wij een groot aanbod met olie en smeermiddelen waaronder tandwielolie aan. Dit type olie wordt onder andere toegepast in de automotive, transport & aannemerij, industrie en agri sector. Wij leveren onze producten alleen aan zakelijke klanten. Wilt u als bedrijf gebruik maken van onze producten? Dan kunt u deze eenvoudig bij ons bestellen met behulp van het online klantenportaal. Bekijk de verschillende producten die wij aanbieden, maak uw keuze en vraag direct een offerte aan of bestel ze online. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons aanbod? Lees dan verder.

 

Het toepassen van tandwielolie

Met een goede tandwielolie zorgt u ervoor dat uw tandwielkasten optimaal blijven functioneren. De tandwielen in het systeem zorgen voor een mechanische beweging bij een machine of voertuig. Uiteraard wilt u voorkomen dat er slijtage optreed bij de tandwielen. Dit doet u met behulp van tandwielolie. Door een goede smering kan eventuele schade worden voorkomen en loopt uw machine optimaal.

 

Ontvang smeeradvies op maat

Om de processen goed te laten verlopen binnen uw bedrijf, is het van belang dat er voor iedere machine een geschikte vloeistof wordt toegepast. Dit hangt samen met de toepassing van de tandwielkast. Door het gebruik van de juiste vloeistof verlengt u de levensduur van de machine. De Driekleur Ede heeft een ruim aanbod met verschillende soorten tandwielolie. Merken die wij onder andere aanbieden zijn Mobil, Kendall en Shell. Weet u niet precies welk product u nodig hebt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor smeeradvies op maat.

 

Plaats een bestelling

Welke tandwielolie heeft u nodig? Bekijk de mogelijkheden die wij aanbieden, maak gebruik van de klantinlog, selecteer het product in de gewenste hoeveelheid en bestel het direct online. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijzen zichtbaar zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook voor meer informatie over de producten of advies op maat kunt u ons altijd bereiken via 0318 611 938 of e-mailadres [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »