Smeervetten

Actieve filters:

Smeervetten kopen

Smeervetten kopen voor uw bedrijf? Bestel ze dan bij De Driekleur Ede. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met diverse soorten smeervetten. Deze worden onder andere toegepast in de automotive, transport & aannemerij, industrie en agri sector.  Wilt u als bedrijf ook gebruikmaken van hoge kwaliteit smeervet? Bestel het gewenste product dan eenvoudig online in onze webshop. Door in te loggen via het klantenportaal kunt u gemakkelijk een online bestelling plaatsen. Wij zorgen voor een snelle verzending. Voor meer informatie over ons aanbod leest u verder.

 

Toepassing van smeervetten

Smeervetten worden gebruikt voor het smeren van machines en apparaten. Een smeervet is eigenlijk een verdikte olie. Hij bestaat voor een groot gedeelte uit een basisolie in een verdikker die is aangevuld met additieven. Met de bestanddelen wordt gevarieerd zodat er smeervetten voor verschillende toepassingen ontstaan.  Voor toepassingen met een hoge snelheid en lage temperatuur kunt u het best kiezen voor een smeervet met een lage viscositeitswaarde. Bij zware belasting en hoge temperatuur past een hoge viscositeit het best.

 

Ontvang smeeradvies van onze experts

Bij De Driekleur Ede vindt u smeervetten van verschillende topmerken als Kluber, Qualitack, Shell en Mobil. Voor ieder toepassing is een passend type vet verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Het is essentieel dat u het juiste smeervet kiest. Een verkeerde toepassing kan namelijk leiden tot slijtage en hoge kosten. Weet u niet direct welk type smeervet u nodig heeft? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor smeeradvies van onze experts. Wij hebben alle kennis in huis om u verder te helpen.

 

Plaats een bestelling online

Bekijk direct welke producten u nodig heeft voor uw bedrijf, log in via de klantinlog en bestel de gewenste producten eenvoudig online. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Is er geen prijs zichtbaar? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Heeft u vragen over de producten of diensten die wij aanbieden?  Benader ons dan via 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij staan graag voor u klaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »