Kettingzaag olie kopen?

Kettingzaagolie kopen voor uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod met olie en smeermiddelen van de hoogste kwaliteit, waaronder kettingzaagolie.
Lees meer

Deze producten verkopen en leveren wij alleen aan zakelijke klanten. Bekijk op deze pagina de verschillende producten die wij aanbieden, maak uw keuze, log in via het klantenportaal en plaats een bestelling. Met onze snelle levering heeft u de producten binnen korte tijd bij u op uw bedrijfslocatie.

 

Toepassing van kettingzaagolie

Wanneer u gebruik maakt van een kettingzaag, is kettingzaagolie essentieel. De olie wordt toegepast voor de smering van de zaagketting en het zaagblad. Op deze manier kunt u voorkomen dat het blad en de ketting te heet worden en ketting vastloopt of breekt. Omdat de kettingzaag onder andere wordt gebruikt voor snoeien van bomen, heggen en struiken, is het van belang dat de olie niet vervuilend is. Daarom vindt u bij ons ook speciale bio kettingzaagolie.

 

Producten van hoogwaardige merken

De Driekleur Ede biedt enkel producten aan van de beste kwaliteit. Als bedrijf kunt u dus altijd rekenen hoogwaardige producten. In ons assortiment vindt u verschillende topmerken als Eurol en Aspen. Bestel bijvoorbeeld de Aspen Bio Chain of Eurol Kettingzaagolie AK 100. Het product van Aspen is een biologisch afbreekbare kettingzaagolie voor het smeren en koelen van uw motorkettingzaag. Het product is veilig te gebruiken. Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen van de producten? Lees dan de productbeschrijving of neem contact met ons op.

 

Plaats een bestelling

Wilt u graag kettingzaagolie kopen voor u bedrijf? Dan kunt u dit eenvoudig online bestellen bij De Driekleur Ede. Op deze pagina vindt u de verschillende producten die wij aanbieden. Ontdek welk product aansluit bij uw wensen, log in via de klantinlog en plaats een bestelling. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijzen zichtbaar zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Heeft u vragen over de producten of diensten die wij aanbieden? Benader ons dan via telefoonunmer 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »