Kendall

Kendall

    Merk
    Filter:
    Voertuig
  • Type olie
  • Viscositeit
  • Sector

Kendall olie kopen

Kendall olie kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij De Driekleur Ede. In onze groothandel vindt u verschillende olieproducten die toegepast kunnen worden bij voertuigen. Wij leveren onze producten aan zakelijke klanten en geven u de mogelijkheid om de gewenste smeermiddelen eenvoudig online te bestellen. Maak gebruik van ons klantenportaal en plaats direct een bestelling. Meer weten over onze producten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

 

Maak kennis met Kendall olie

Kendall is in de 19e eeuw opgericht in de USA. Ze ontwikkelen en leveren hoogwaardige producten die gebruikt kunnen worden voor het onderhouden van auto’s, vrachtwagens en trucks. Ze zorgen ervoor dat uw voertuigen altijd uitstekend presteren. De vloeistoffen worden onder andere toegepast in de automotive-, agri-, industrie-, transport en aannemerijsector. Bij onze groothandel vindt u onder andere motorolie, transmissie olie, hydrauliek en tandwiel olie van het merk. Bekijk direct de mogelijkheden.

 

Smeeradvies van onze specialist

Bij De Driekleur vindt u een ruim aanbod met Kendall producten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor Kendall Hyken 052 10W/30. Dit is een multifunctionele vloeistof die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in off-road voertuigen en landbouwtractoren. Dit multifunctionele middel kan gebruikt worden voor de eindaandrijving, natte remmen, transmissie en hydraulische systemen. Weet u niet precies welk product het juiste is voor uw tractor of bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op voor smeeradvies op maat.

 

Neem contact op

Bekijk direct welke Kendall producten u nodig heeft voor uw bedrijf, log in via de klantinlog en bestel uw producten direct online bij onze groothandel. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijs zichtbaar is, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie of advies benadert u ons via telefoonnummer 0318 611 938 of e-mailadres [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »