Klüber

Klüber

Kluber producten kopen

Kluber smeermiddelen kopen voor uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij De Driekleur Ede. Wij zijn uw onafhankelijke leverancier met een groot aanbod smeermiddelen van de beste merken. Zo bieden wij ook de producten van Kluber aan. Wij leveren de smeermiddelen en olie aan de zakelijke markt. Ze worden onder andere toegepast in de automotive en agri branche. Wanneer u de juiste producten heeft gevonden, kunt u eenvoudig inloggen via het klantenportaal en een bestelling plaatsen. Voor meer informatie over ons aanbod leest u verder.

 

Maak kennis met Kluber Lubrication

Kluber Lubrication ontwikkelt en produceert smeermiddelen en olie van de beste kwaliteit. Het bedrijf werd opgericht in 1929 en heeft zijn hoofdkwartier in het Duitse München. Ze hebben 40 vestigingen en product faciliteiten in 30 verschillende landen. Door de jaren heen hebben zij al meer dan 2000 producten met succes ontwikkeld. In het aanbod van De Driekleur Ede vindt u onder andere Klübersynth GH 6-150 en Kluber isoflex super LDS.

 

Toepassing van de smeervetten

Ieder mechanisch systeem waarbij wrijving plaatsvindt, kan slijtage en corrosie ontstaan. Uiteraard wilt u voorkomen dat deze problemen het productieproces van uw bedrijf belemmeren of de machines beschadigen. Met de juiste smeervetten kunt u dit oplossen en voorkomen. Met Kluber producten zorgt u voor een optimale vetsmering. Op deze manier houdt u de productie binnen uw bedrijf draaiende en houdt u uw machines in optimale conditie.

 

Bestel online

Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van de producten van Kluber? Bestel ze dan eenvoudig online bij De Driekleur. Log in als zakelijke klant via de klantinlog, kies de producten die u nodig heeft en bestel ze direct online. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Is er geen prijs zichtbaar? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Heeft u vragen over de producten of diensten die wij aanbieden?  Benader ons dan via 0318 611 938 of mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »