Valvoline

Valvoline

Valvoline producten bestellen

Valvoline producten kopen voor uw bedrijf? Dan bent u bij De Driekleur Ede aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse olie en smeermiddelen van dit bekende merk. Wij leveren onze producten aan bedrijven in onder andere de automotive, agri- en industriebranche. Bekijk direct wat u nodig heeft, log in via het klantenportaal en plaats een bestelling. Voor meer informatie over ons aanbod leest u verder.

 

Het ontstaan van Valvoline

Valvoline is een merk dat al meer dan 150 jaar bestaat. Dr. John Ellis ontwikkelde en introduceerde een petroleum gebaseerd product voor stoomaandrijvingen. Sindsdien werken zij continu aan het op de markt brengen van innovatieve olieproducten, smeermiddelen en reinigingsproducten. Producten van de hoogste kwaliteit waar menig bedrijf gebruik van maakt.

In het aanbod van De Driekleur Ede vindt u verschillende producten van het merk Valvoline. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor Valvoline Tectyl in diverse varianten.

 

Ontvang advies op maat

Bent u op zoek naar geschikte producten om uw bedrijfswagens en machines optimaal te laten presteren? Maar weet u niet precies wat de juiste zijn? Dan kunt u bij De Driekleur Ede terecht voor smeeradvies op maat. U neemt contact met ons op en onze specialisten helpen u bij het vinden van het juiste product.

Een andere service die wij aanbieden is het opstellen van een smeerschema. Door alle machines en smeerpunten op te nemen in het smeerschema, kunnen wij u voorzien van advies over welke producten u kunt gebruiken en wat de onderhoudstermijnen daarvan zijn. Op deze manier kunt u een optimaal rendement behalen uit de smeermiddelen.

 

Bestel online

Welke Valvoline producten wilt u bestellen uit ons assortiment? Log in als zakelijke klant via de klantinlog en plaats een bestelling. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijs zichtbaar is, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via 0318 611 938 en e-mailadres [email protected]. Wij beantwoorden dan graag uw vragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »