Shell Shell Helix Ultra 5W/40
Shell Shell Helix Ultra 5W/40
Shell

Shell Helix Ultra 5W/40

Shell
Productomschrijving

De Shell Helix Ultra 5W-40 is een volsynthetische motorolie, Shells meest geavanceerde samenstelling voor motoren waarvan hoge prestaties worden gevraagd.

Vragen?
0318 611 938

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: van 7:00 - 19:00

Zaterdag: van 7:30 - 13:00

Zondag: gesloten

Juiste smeeradvies

Verzekerd van kwaliteit, service en betrokkenheid

Uit voorraad leverbaar

Onafhankelijke leverancier

Specificaties Shell Helix Ultra 5W/40

De Shell Helix Ultra 5W-40 is een volsynthetische motorolie, Shells meest geavanceerde samenstelling voor motoren waarvan hoge prestaties worden gevraagd. De huidige motoren hebben een motorolie nodig die met de veranderende eisen meegaat en die actiever de prestaties en de levensduur verhoogt. Daarom heeft Shell een compleet nieuwe manier ontwikkeld om oliën op synthetische basis te produceren, gemaakt met aardgas met behulp van de gepatenteerde Shell PurePlus Technology. 
 

Shell Helix Ultra Shell Helix Ultra 5W-40 omvat een gamma hoogwaardige motoroliën, samengesteld met de unieke Shell PurePlus Technology. Het resultaat: een motorolie die actief helpt motoren schoon te houden. Active Cleansing Technology heeft altijd aan de basis gestaan van Shell Helix. Met de unieke Shell PurePlus Technology kan het product nog beter voorzien in de reiniging en bescherming van uw motor.


De volsynthetische oliën van Shell

De volsynthetische oliën van Shell Helix worden gefabriceerd met een 100% synthetische basisvoorraad en additieven van hoge kwaliteit; hierdoor worden hogere prestatieniveaus verkregen dan bij oliën op basis van synthetische technologie of minerale oliën. Aan deze synthetische basisoliën van hoge kwaliteit voegen we onze eigen actieve reinigingstechnologie toe om tot een motorolie te komen die superieure reiniging en bescherming voor moderne motoren biedt.


Shell Helix Ultra 5W-40 in het kort:

 

Shell Helix Ultra 5W-40 specificaties: 

Lees meer Lees minder…
Vragen?
0318 611 938

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: van 7:00 - 19:00

Zaterdag: van 7:30 - 13:00

Zondag: gesloten

Offerte aanvragen

Shell Helix Ultra 5W/40
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »