Shell Shell Omala S4 GXV 220
Shell Shell Omala S4 GXV 220
Shell Shell Omala S4 GXV 220
Shell Shell Omala S4 GXV 220
Shell

Shell Omala S4 GXV 220

Shell
Productomschrijving

Shell Omala S4 GX is een synthetische tandwielkastolie voor zwaar belaste toepassingen, met uitstekende smeereigenschappen onder alle omstandigheden met inbegrip van zware mechanische en/of thermische belasting.

Vragen?
0318 611 938

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: van 7:00 - 19:00

Zaterdag: van 7:30 - 13:00

Zondag: gesloten

Juiste smeeradvies

Verzekerd van kwaliteit, service en betrokkenheid

Uit voorraad leverbaar

Onafhankelijke leverancier

Specificaties Shell Omala S4 GXV 220

Geavanceerde synthetische tandwielkastolie
Shell Omala S4 GX is een synthetische tandwielkastolie voor zwaar belaste toepassingen, met uitstekende smeereigenschappen onder alle omstandigheden met inbegrip van zware mechanische en/of thermische belasting. Shell Omala S4 GX levert eveneens een verlengde oliebadlevensduur en een uitstekende bescherming tegen micro-pitting.

Prestaties, Kenmerken en Voordelen
Verlengde olielevensduur - besparing op onderhoud
Shell Omala S4 GX is geformuleerd op basis van speciaal geselecteerde synthetische basisoliën in combinatie met een geavanceerd additievenpakket, om een langdurige en hoogwaardige langdurige bescherming te verzekeren onder de meest extreme omstandigheden.
Shell Omala S4 GX kan succesvol ingezet worden bij oliebadtemperaturen tot 120 graden celcius.
Shell Omala S4 GX levert de mogelijkheid tot het significant verlengen van de olieverversingsintervallen in vergelijking met conventionele industriële tandwielkastoliën.

Uitstekende bescherming tegen corrosie en slijtage
Shell Omala S4 GX is samengesteld om een uitstekende bescherming te bieden onder zware belasting en een hoge bescherming tegen micro-pitting te leveren, zelfs onder schokbelasting. Deze eigenschappen leveren een verlengde levensduur van de verschillende componenten zoals tandwielen en lagers dan bij gebruik van een minerale smeerolie.
Shell Omala S4 GX biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie, zelfs in de aanwezigheid van vervuiling door water of vaste deeltjes.

Behoud van systeemefficiëntie
Shell Omala S4 GX helpt om de systeemefficiëntie te verhogen door een aangepaste viscositeit bij lage temperatuur(opstart) en het behouden van een betere en sterkere oliesmeerfilm bij bedrijfstemperatuur. Dit wordt oa verwezenlijkt door de lagere wrijvingsweerstand van de opgebouwde oliefilm.

Toepassingen
Windturbines en andere moeilijk bereikbare installaties
Shell Omala S4 GX is uitstekend geschikt voor deze installaties welke een extra lange oliebadlevensduur vereisen en/of waar onregelmatig onderhoud het gevolg is van de moeilijke bereikbaarheid van de installatie.

Industriële tandwieloverbrengingen met gesloten carter
Aanbevolen voor industriële tandwieloverbrengingen onder zware bedrijfsomstandigheden zoals hoge piek- of schokbelasting en/of lage, hoge of sterk wisselende oliebadtemperaturen.

Andere toepassingen
Shell Omala S4 GX smeeroliën kunnen gebruikt worden voor de smering van lagers en andere onderdelen in systemen met omloop- of oliespatsmering.

Lees meer Lees minder…
Vragen?
0318 611 938

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: van 7:00 - 19:00

Zaterdag: van 7:30 - 13:00

Zondag: gesloten

Offerte aanvragen

Shell Omala S4 GXV 220
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »