Shell Shell Tellus S2 M 32
Shell Shell Tellus S2 M 32
Shell

Shell Tellus S2 M 32

Shell
Productomschrijving

Shell Tellus S2 M Hydraulische vloeistoffen zijn hoogwaardige oliën die gebruik maken van Shell's uniek gepatenteerde technologie en bieden een uitzonderlijke bescherming en prestatie in de meeste industriële en mobiele toepassingen.

Vragen?
0318 611 938

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: van 7:00 - 19:00

Zaterdag: van 7:30 - 13:00

Zondag: gesloten

Juiste smeeradvies

Verzekerd van kwaliteit, service en betrokkenheid

Uit voorraad leverbaar

Onafhankelijke leverancier

Specificaties Shell Tellus S2 M 32

Industriele hydraulische olie
Shell Tellus S2 M Hydraulische vloeistoffen zijn hoogwaardige oliën die gebruik maken van Shell's uniek gepatenteerde technologie en bieden een uitzonderlijke bescherming en prestatie in de meeste industriële en mobiele toepassingen.Ze weerstaan hoge temperaturen en mechanische stress en helpen zo schadelijke afzettingen te voorkomen die invloed hebben op de levensduur van de hydraulische krachtinstallatie.

Prestaties, Kenmerken en Voordelen
Lange olielevensduur - besparing op onderhoud
Shell Tellus S2 M vloeistoffen zorgen voor een verlengde onderhoudsinterval van het materiaal door de goede thermische en chemische stabiliteit. Dat minimaliseert sludge vorming en levert uitstekende prestatie in de industrie standaard Astm D 943 Tost test (Turbine Oil Stability Test), wat zorgt voor betrouwbaar en schoon systeem.
Shell Tellus S2 M oliën zijn chemisch zeer stabiel, ook in aanwezigheid van water, waardoor de olie standtijden kunnen toenemen en het gevaar op corrosie en roestvorming vermindert.

Uitstekende bescherming tegen slijtage
Beproefde, op zink gebaseerde antislijtage additieven zijn toegevoegd om uiterst effectief te zijn tijdens wisselende belastingen, in het bijzonder in systemen met lage en hoge werkdrukken. Uitstekende prestaties in een aantal zuiger- en schottenpompen testen, inclusief de zware Denison T6C en de veeleisende Vickers 35VQ25 test, tonen aan dat Tellus S2 M helpt de levensduur van de systeemcomponenten te vergroten.Behoud van systeemefficiëntie Superieure reinheid, excellente filtreerbaarheid, geringe neiging tot schuimvorming en de goede water-en luchtafscheiding characteristieken dragen bij tot het behoud en de verbetering van het rendement van hydraulische systemen.

Het unieke additieven systeem in Shell Tellus S2 M, in combinatie met de superieure reinheid(voldoet aan de reinheidsklasse ISO 4406 21/19/16 of hoger bij het verlaten van de productieketens zoals onderkend door de DIN 51524 specificatie, de reinheid van de olie worden beïnvloed door transport- en opslagomstandigheden), gaat de vervuiling en het blokkeren van de filters tegen. Dit maakt langere levensduur van filters mogelijk en biedt tevens behoeve van extra bescherming van de installatie.
Shell Tellus S2 M olie zijn geformuleerd voor snelle luchtafscheiding met geringe neiging tot schuimvorming voor een efficiëntere hydraulische krachtoverbrenging. Zo wordt de schadelijke invloed op de olie en het materiaal door oxidatiecavitatie geminimaliseerd.

Toepassingen
Industriële hydraulische systemen
Met uitgebreide goedkeuringen en aanbevelingslijsten van fabrikanten zijn Shell Tellus S2 M vloeistoffen geschikt voor een ruim gamma van hydraulische krachtoverbrengingen die worden toegepast in productie en industrieel omgevingen.

Mobiele hydraulische krachtoverbrengingen
Shell Tellus S2 M vloeistoffen kunnen zeer efficiënt ingezet worden in mobiele toepassingen zoals grondverzetmachines en kranen behalve als deze onderhevig zijn aan sterk wisselende temperaturen. Voor dergelijke toepassingen raden wij aan om Shell Tellus ''V'' serie hydraulische vloeistoffen te gebruiken.

Marine hydraulische systemen
Shell Tellus S2 M vloeistoffen zijn geschikt voor marine toepassingen waar ISO HM type hydraulische vloeistoffen worden voorgeschreven.

Compatibiliteit en mengbaarheidCompatibiliteit
Shell Tellus S2 M oliën kunnen gebruikt worden in de meeste hydraulische pompen. Alvorens te gebruiken in een pomp met verzilverde componenten, gelieve eerst contact op te nemen met uw locale Shell vertegenwoordiger.

Vloeistof mengbaarheid
Shell Tellus S2 M oliën zijn verdraagzaam met de meeste andere minerale hydraulische oliën. Minerale hydraulische oliën mogen echter niet gemengd worden met andere hydraulische vloeistoffen.

Compatibiliteit van afdichtingen en coatings

Shell Tellus S2 M verenigbaar met alle dichtingsmaterieel en verven de normaal in dit type toepassingen worden gebruikt.

Lees meer Lees minder…
Vragen?
0318 611 938

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: van 7:00 - 19:00

Zaterdag: van 7:30 - 13:00

Zondag: gesloten

Offerte aanvragen

Shell Tellus S2 M 32
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »