Shell Shell Tellus S2 V 15
Shell Shell Tellus S2 V 15
Shell

Shell Tellus S2 V 15

Shell
Productomschrijving

Shell Tellus S2 V hydraulische oliën zijn hoogwaardige oliën die gebruik maken van Shell's uniek gepatenteerde technologie en beschikken over een uitstekende viscositeitscontrole.

Vragen?
0318 611 938

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: van 7:00 - 19:00

Zaterdag: van 7:30 - 13:00

Zondag: gesloten

Juiste smeeradvies

Verzekerd van kwaliteit, service en betrokkenheid

Uit voorraad leverbaar

Onafhankelijke leverancier

Specificaties Shell Tellus S2 V 15

Shell Tellus S2 V hydraulische oliën zijn hoogwaardige oliën die gebruik maken van Shell's uniek gepatenteerde technologie en beschikken over een uitstekende viscositeitscontrole. Ze weerstaan hoge temperaturen en mechanische stress, bieden een uitzonderlijke bescherming en prestatie in de meeste industriële en mobiele toepassingen en helpen zo schadelijke afzettingen te voorkomen die invloed hebben op de levensduur van de hydraulische krachtinstallatie.

Prestaties, Kenmerken & Voordelen

Verlengde olielevensduur - besparing op onderhoud

Shell Tellus S2 V oliën helpen onderhoudsintervallen te verlengen van het materieel door de goede thermische en chemische stabiliteit. Dat minimaliseert sludge vorming en levert uitstekende prestatie in de industrie standaard Astm D 943 Tos test, wat zorgt voor een betrouwbaar en schoon systeem.

Shell Tellus S2 V oliën zijn chemische zeer stabiel, ook in aanwezigheid van water, waardoor de oliestandtijden kunnen toenemen en het gevaar op corrosie en roestvorming vermindert.

Shell Tellus S2 oliën bevatten een hoogwaardige 'shear' stabiele viscositeitsverbeteraar. Dat zorgt voor minimale variatie in de vloeistofeigenschappen gedurende de hele olieverversingsinterval.

Uitstekende slijtage bescherming

Beproefde, op zink gebaseerde antislijtage additieven zijn toegevoegd om uiterst effectief te zijn tijdens wisselende belastingen, in het bijzonder in systemen met lage en hoge werkdrukkken. Uitstekende prestaties in een aantal zuiger- en schottenpomp testen, inclusief de zware Denison T6C en veeleisende Vickers 35VQ25 test, tonen aan dat Tellus S2 V helpt de levensduur van systeemcomponenten te vergroten.

Behoud van Systeemefficiëntie

Door een breed temperatuurinzetgebied kan Shell Tellus S2 V efficiënt worden ingezet voor mobiele toepassingen bij lage opstarttemperaturen tot normale bedrijfstemperaturen.

Superieure reinheid, excellente filtreerbaarheid, geringe neiging tot schuimvorming en de goede water, en luchtafscheiding characteristieken dragen bij tot het behoud en de verbetering van het rendement van hydraulische systemen. Het unieke additieven systeem in Shell Tellus S2 V, in combinatie met de superieure reinheid(voldoet aan de reinheidsklasse ISO 4406 21/19/16 of hoger bij het verlaten van de productieketens zoals onderkend door de DIN 51524 specificatie, kan de reinheid van de olie worden beïnvloed door transport- en opslagomstandigheden), gaat de vervuiling en het blokkeren van de filter tegen. Dit maakt langere levensduur van filters mogelijk en biedt tevens de mogelijkheid voor het gebruik van een fijnere filtratie ten behoeve van extra bescherming van de installatie.

Shelle Tellus S2 V oliën zijn geformuleerd voor snelle luchtafscheiding met geringe neiging tot schuimvorming voor een efficiëntere hydraulische krachtoverbrenging. Zo wordt de schadelijke invloed op de de olie en het materieel door oxidatiecavitatie geminimaliseerd.

Toepassingen

Mobiele/hydraulische toepassingen buiten

Hydraulische en krachtoverbrengingsystemen die gebruikt worden in onbeschutte omgevingen kunnen onderhevig zijn aan zeer wisselende temperaturen. Door de hoge viscositeitsindex heeft Shell Tellus S2 V een optimale viscositeit bij zowel lage starttemperaturen als onder volbelaste zware bedrijfsomstandigheden.

Precisie hydraulische systemen

Precisie hydraulische systemen vereisen een uitstekende controle van de vloeistofviscositeit onder alle omstandigheden. Shell Tellus S3 V oliën zorgen voor een beter viscositeitstabiliteit in vergelijking met ISO HM vloeistoffen waardoor de prestaties van deze hydraulische systemen verbeteren.

Voor zwaardere toepassingen, langere olielevensduur en een verbeterde efficiëntie, bieden Shell Tellus ''S3'' en ''S4'' extra voordelen op gebied van prestaties.

Lees meer Lees minder…
Vragen?
0318 611 938

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: van 7:00 - 19:00

Zaterdag: van 7:30 - 13:00

Zondag: gesloten

Offerte aanvragen

Shell Tellus S2 V 15
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »