WD-40

WD-40

WD-40 kopen

In het brede aanbod van De Driekleur vindt u ook diverse producten van het merk WD-40. Wij vertellen u graag meer over het aanbod. WD-40 is een multifunctioneel product dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden. Het is vooral bekend om zijn vermogen om roest en vuil te verwijderen en metaal te beschermen tegen corrosie. De formule bevat ook smeermiddelen die kunnen helpen om bewegende delen soepel te houden en vastzittende onderdelen los te maken. WD-40 kan ook worden gebruikt om rubber en plastic onderdelen te revitaliseren en te behouden. Al met al is WD-40 een veelzijdig hulpmiddel dat kan worden gebruikt om allerlei problemen op te lossen en het onderhoud van huis, auto en andere voorwerpen te vergemakkelijken. Lees verder of bekijk ons complete aanbod direct op deze pagina.

 

Wat is WD-40 en waar kan het voor gebruikt worden?

WD-40 bevat een unieke formule die is ontworpen om roest en vuil te verwijderen, metaal te beschermen tegen corrosie en bewegende delen te smeren. Het product kan worden gebruikt om vastzittende onderdelen los te maken, bewegende delen soepel te houden en roest te verwijderen. Het kan ook worden gebruikt om rubber en plastic onderdelen te revitaliseren en te behouden. Het is veilig voor gebruik op elektrische componenten en kan helpen om de prestaties van elektrische systemen te verbeteren en hun levensduur te verlengen. Het product is verkrijgbaar in een spuitbus met een verstelbare spuitmond, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen een fijne spuitstraal of een bredere spuitstraal. Het kan worden gebruikt om problemen op te lossen in en om het huis, zoals vastzittende deuren, klemmende scharnieren en piepende bedden. Het kan ook worden gebruikt voor het onderhoud van auto's, zoals het verwijderen van roestvlekken en het smeren van bewegende delen.  Al met al is WD-40 een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een effectief middel om problemen op te lossen en het onderhoud van huis, auto en andere voorwerpen te vergemakkelijken.

 

Ontdek welk product u nodig heeft

 

  • WD-40 Specialist Contact Spray is een spuitbus met een reinigende en bevochtigende formule die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van vuil, stof en oxydatie van elektrische contacten. De spray kan worden gebruikt om elektrische verbindingen te reinigen en te beschermen tegen corrosie. Het kan ook worden gebruikt om rubber en plastic onderdelen te revitaliseren en te behouden. De spray is veilig voor gebruik op elektrische componenten en kan helpen om de prestaties van elektrische systemen te verbeteren en hun levensduur te verlengen.
  • WD-40 Smart Straw is een handige spuitbus met een verstelbare spuitmond, waarmee je gemakkelijk kunt wisselen tussen een fijne spuitstraal of een bredere spuitstraal. De spuitbus bevat de bekende WD-40 formule, die is ontworpen om roest en vuil te verwijderen, metaal te beschermen tegen corrosie en bewegende delen te smeren. De spuitbus is voorzien van een praktische opbergdop die zorgt dat je de spuitmond na gebruik weer netjes op kunt bergen. WD-40 Smart Straw is een handig hulpmiddel voor thuisgebruik en kan helpen om problemen op te lossen en bewegende delen soepel te houden.
  • WD-40 + Verstuiver is een spuitbus met een verstuiverkop die is ontworpen om het gebruik van WD-40 te vergemakkelijken in situaties waarbij een fijne spuitstraal nodig is. De verstuiverkop maakt het mogelijk om WD-40 op een gerichte manier aan te brengen, zonder dat het vloeistofspoor op ongewenste plaatsen terechtkomt. De spuitbus bevat de bekende WD-40 formule, die is ontworpen om roest en vuil te verwijderen, metaal te beschermen tegen corrosie en bewegende delen te smeren. WD-40 + Verstuiver is een handig hulpmiddel voor thuisgebruik en kan helpen om problemen op te lossen en bewegende delen soepel te houden.

 

Plaats een bestelling

U kunt heel eenvoudig uw WD-40 online bestellen bij De Driekleur. Kies uw favoriete product en plaats deze in uw winkelwagen. Naast dit topmerk bieden wij ook andere merken als Eni, Eurol, Total en Shell. Voor advies kunt u contact met ons opnemen. Eén van onze specialisten helpt u graag. U kunt ons bellen via 0318 611 938 of stuur ons een mail via [email protected].

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »