Transport & aannemerij olie

Transport & aannemerij olie

Bent u op zoek naar olie voor de transport en aannemerij? Dan bent u bij De Driekleur Ede aan het juiste adres. Als leverancier van olie en smeermiddelen voor de zakelijke markt bieden wij onze producten aan onder andere de transport en aannemerij.
Lees meer

Daarnaast leveren wij aan de automotive, agri, industrie, marine en luchtvaart sector. Welk type olie heeft u nodig? Bekijk de verschillende producten die wij aanbieden, log in via het klantenportaal en bestel direct online. Wij bieden snelle verzending naar uw locatie.

 

Transport & aannemerij olie bestellen

In de transport en aannemerij wordt er gebruik gemaakt van verschillende voertuigen en machines die altijd optimaal moeten presteren. Het is hierbij van belang dat u de juiste olie toepast voor onder andere de reiniging, koeling en bescherming van het motorblok van verschillende voertuigen. De verschillende soorten olie die u onder andere bij De Driekleur kunt bestellen zijn motorolie, transmissie olie, hydrauliek, smeervetten en tandwiel olie. Lees de productomschrijving voor meer informatie over de toepassing.

 

Diverse merken in ons assortiment

In ons aanbod vindt u producten van topmerken als Fuchs, Mobil, Eni, Kendall en Shell. Met behulp van de filter kunt u eenvoudig de gewenste viscositeit selecteren. Daarnaast kunt u ook het voertuig en het type olie aanklikken. Weet u niet precies welk type olie u nodig heeft. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor smeeradvies op maat.

 

Uw olie en smeermiddelen online bestellen

Welke smeermiddelen en olie heeft u nodig voor uw bedrijf in de transport en aannemerij? Bekijk de verschillende producten die wij aanbieden, maak gebruik van de klantinlog en bestel eenvoudig online. Alle getoonde prijzen bij de producten zijn netto exclusief BTW. Wanneer er geen prijzen zichtbaar zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor vragen over onze producten of diensten kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0318 611 938 of te mailen via [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »